Monday, April 8, 2019

πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
πως γιορτάζουν τα χριστούγεννα σε άλλες χώρες
λεμονι ζωγραφικη

Στην ανακοίνωσή της η Eldorado Gold Corporation κάνει λόγο για αδιέξοδο και κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για καθυστέρηση σε ότι αφορά την έκδοση αδειών.


πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ

Κατά την εταιρεία οι καθυστερήσεις στην αδειοδότηση επηρέασαν αρνητικά τα χρονοδιαγράμματα και το κόστος των έργων της Eldorado και τελικά εμπόδισαν την ικανότητα της εταιρείας να προωθήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και τη λειτουργία αυτών των μεταλλευτικών έργων.


«Με εξαίρεση ένα πρόγραμμα συντήρησης των έργων και το απαραίτητο κόστος περιβαλλοντικής διαχείρισης, η Eldorado και το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πρόσθετη επένδυση στα Μεταλλεία Κασσάνδρας (Ολυμπιάδα, Σκουριές, Στρατώνι) στη Χαλκιδική, καθώς και στα έργα Περάματος και Σαπών στη Θράκη, και σε οποιοδήποτε άλλο ερευνητικό πρόγραμμα στη χώρα. Τα κεφάλαια που έχουν προϋπολογιστεί να επενδυθούν σε κοινωνικές δαπάνες και ανάπτυξη υποδομών θα καταργηθούν. Ομοίως, θα επηρεαστούν τα φορολογικά έσοδα σε δημοτικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.


Σημείωνεται ότι η εταιρεία σήμερα στις 11 το πρωί πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.


Οι αντιδράσεις...


Η απόφαση της Eldorado Gold για αναστολή των επενδύσεων στη χώρα μας, προκάλεσε «χαμόγελα» αλλά και «πονοκέφαλο».


Την ικανοποίησή της για την αναστολή επενδύσεων στην Ελλάδα από την Eldorado Gold, εξέφρασε η Κατερίνα Ιγγλέζη, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, μιλώντας στο CNN Greece.





πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ

No comments:

Post a Comment