Sunday, April 14, 2019

esquire ελλαδα

μηχανογραφικη τηρηση βιβλιων β κατηγοριας
esquire ελλαδα

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε λύσεις στο πρώτο ημίχρονο στο πολύ καλό πρεσάρισμα των χαφ του Πανιωνίου και προσπαθούσε με γεμίσματα να δημιουργήσει κατάσταση στην περιοχή του Γιαννιώτη. Εκτός από δύο κεφαλιές στο ξεκίνημα του Ενρίκε και του Σάκχοφ από κοντινή απόσταση, αλλά εκτός στόχους, δεν ήταν αποτελεσματικός ο τρόπο του.


esquire ελλαδα

4081134
(Αντίδραση του Ενρίκε σε μία από τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Αντίθετα οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν το παιχνίδι τους και είχαν τρεις τελικές για γκολ: στο 29 φάουλ του Μπεν, που έδιωξε ο Γλύκος σε κόρνερ και στο οποίο ο Κόρμπος έπιασε αφύλακτος κεφαλιά από τα 3 μέτρα στο κέντρο της μικρής περιοχής, άουτ.


4081129
(Η μεγάλη ευκαιρία του Κόρμπου (ν.7) - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Και στο 32 όταν έσπασαν το τεχνητό οφσάιντ, αλλά ο Γιεσίλ απέτυχε να πλασάρει σωστά τον Γλύκο, που έσωσε και πάλι τον ΠΑΟΚ.


Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρούν κάπως και από ένα μπέρδεμα στην περιοχή τους στο 41 τον Ενρίκε να σουτάρει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.


4081123
(Το σουτ του Ενρίκε πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ άλλαξε στρατηγική και επιχείρησε με την μπάλα κάτω, με τους φιλοξενούμενους πάλι να έχουν οπισθοχωρήσει. Άγγιξε το γκολ με ένα ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ από την γωνία της περιοχής στο αριστερό κάθετο δοκάρι (48) και ένα γύρισμα του Ενρίκε παράλληλα με το τέρμα, που έδιωξε ο Βλάχος.


Ο Πανιώνιος δεν δημιούργησε φάση, αλλά κατάφερε να διατηρήσει μακριά από τα καρέ του τους γηπεδούχους. Ακόμη και μετά το 77 και την σωστή αποβολή με 2η κίτρινη του Οικονόμου (έκανε αχρείαστο φάουλ στη σέντρα!) άντεχε στην πίεση.


Χρειάστηκε μια εντυπωσιακή επέμβαση του Γιαννιώτη στο 90 σε προσπάθεια του Κουλούρη με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, για να πιστέψει ο Πανιώνιος ότι μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα.


Όμως το φινάλε ήταν δραματικό, αφού σε ένα ακόμη γέμισμα (του Μυστακίδη, που είχε μπει αλλαγή) ο Πέλκας (και αυτός αλλαγή) βρέθηκε δίπλα στο δοκάρι και κατάφερε να σκοράρει: το χρονόμετρο έγραφε 93.59 με 4 λεπτά καθυστερήσεων...


4081228
(Ο Πέλκας σκοράρει ... - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Ο Πέλκας αποβλήθηκε σωστά αφού με μια αντιαθλητική κίνηση έπιασε τα γεννητικά του όργανα για να πανηγυρίσει.


4081334
(...και στη συνέχεια αποβάλεται για αυτήν του την κίνηση - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Με την λήξη, σημειώθηκε ένταση στην κερκίδα, που φιλοξένησε τους φίλους του Πανιωνίου, καθώς υπήρξαν αψιμαχίες με μια μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ. Με την επέμβαση της Αστυνομίας και των ανθρώπων της διοίκησης των κυανέρυθρων, το επεισόδιο έληξε γρήγορα.


Ο ΠΑΟΚ πήγε στους 46 και πλησίασε τον Πανιώνιο που έμεινε στους 48, με την ΑΕΚ στους 43 και τον Παναθηναϊκό στους 42 να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (54).



vintage furniture orlando
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_31.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

No comments:

Post a Comment