Wednesday, April 3, 2019

hb orange syrup

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
πανεπιστημιο πατρων βαθμολογια
hb orange syrup
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης: Τρεις φορές έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών

Όχι μια, αλλά τρεις φορές έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών.


Όπως αποκαλύπτεται από τα όσα αναφέρουν αναλυτικά οι αστυνομικοί στις αναφορές τους, ο βουλευτής, που πλέον έχει διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, δεν δίστασε ακόμα και να επιχειρήσει να πέσει επάνω σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του είχαν κλείσει το δρόμο για να τον σταματήσουν και η σύγκρουση αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή από την άμεση αντίδραση του αστυνομικού οδηγού.


hb orange syrup



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αρχικά οι Αρχές είχαν στήσει μπλόκο στα διόδια της Νέας Εθνικής Οδού μετά τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου στο ρεύμα προς Αγρίνιο. Μόλις είδαν το βουλευτικό αυτοκίνητο να κόβει ταχύτητα για να περάσει τη μπάρα των διοδίων, οι αστυνομικοί κάλεσαν από τα μεγάφωνα τον Μπαρμπαρούση να σταματήσει και να κατέβει από το αυτοκίνητο. Εκείνος, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά άρχισε να φωνάζει ότι είναι βουλευτής και πρέπει όλοι να εξαφανιστούν από μπροστά του ενώ με θράσος φώναζε «δεν μπορείτε να σταματάτε βουλευτικό όχημα».

Αμέσως μετά, ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε ξυστά από τα περιπολικά που είχαν στηθεί μπροστά του, ενώ λίγο έλειψε να παρασύρει τους ένστολους που ήταν στο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



παλια επαγγελματα φωτογραφος

No comments:

Post a Comment