Friday, April 5, 2019

εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά online

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html
παλια παιδικα με διαστημα
μικρα ομορφα πλασματα imdb
εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά online

Σε ανακοίνωσή της η πολιτοφυλακή YPG αναφέρει πως οι μάχιμες δυνάμεις της είχαν αποσυρθεί από τη Μανμπίτζ τον Νοέμβριο του 2016, όμως κούρδοι στρατιωτικοί σύμβουλοι είχαν παραμείνει για να επιβλέψουν την εκπαίδευση ντόπιων οι οποίοι θα συνέχιζαν την μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Η YPG ξεκαθαρίζει πως τώρα θα αποχωρήσουν από την πόλη και οι τελευταίοι κούρδοι σύμβουλοι.


Η Τουρκία θεωρεί την YPG παρακλάδι της τρομοκρατικής ομάδας PKK και ζητάει εδώ και πάνω από δύο χρόνια την απόσυρσή της από την πόλη, που βρίσκεται δίπλα στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας. Αφού την εκδίωξε επιτυχώς από το Αφρίν, η Τουρκία είχε εκφράσει προθέσεις να συνεχίσει τις επιθέσεις της και προς την Μανμπίτζ, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη ανησυχία για πιθανή σύγκρουση μεταξύ των τουρκικών και αμερικανικών δυνάμεων.


εξαιρετικά δυνατά και απίστευτα κοντά online

Μέχρι πρότινος όμως, οι ΗΠΑ δεν συμφωνούσαν με την Τουρκία, καθώς θεωρούσαν ότι η YPG πρόκειται για μία ανεξάρτητη ομάδα η οποία δεν έχει σχέση με το PKK. Οι ΗΠΑ μάλιστα, χρησιμοποιούσαν και εξόπλιζαν την ομάδα αυτή στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία, στάση που έχει προκαλέσει έντονη κριτική στην Τουρκία.




No comments:

Post a Comment